.
Galéria
Namibia
Mozambik
Dél-Afrika
Zimbabwe
Nyugat-Afrika
Tanzánia
Közép-Afrikai Köztársaság
Kamerun
Vadászterületek
-
Bemutatkozás|Introduction|Vorstellung|Presentación
 AJÁNLOM FIGYELMÜKBE MOZAMBIKI ÉS NAMÍBIAI PARTNEREIM TERÜLETEIN KÉSZÜLT FILMEKET!
BÍZOM BENNE, MEGNYERI TETSZÉSÉT ÉS VELEM VADÁSZIK AFRIKÁBAN 2017-ben!
 
Vadászüdvözlettel Gyócsos Ferenc


 

további videók: https://www.youtube.com/channel/UCU52SKcko4lmU2x_A829Ynw

 

2017.  NAMÍBIA !        Ehhez mit szól?  Nagyon jó ár, nagyszerű vadászat :))

-- Kedvezményes állományszabályozó csomag ajánlat, 8 nap, 8 vad. 2/1 kíséréssel,  2 300 €

-- Kedvezményes 3 db Trófeás, 5 db redukciós vad ajánlat, 8 nap, 8 vad, 2/1 kíséréssel,  2 600 €

-- Kedvezményes csomag ajánlat, 7 nap, 7 db varacskos kan, ebből 2 kan aranyérmes. 2/1  2 290 €

              Bővebb információ az Akcióknál!

 

 Dél Afrika nem maláriás terület!

Kérjen árajánlatot, az Ön igényei szerint összeállított csomagra!!!

 

-- Oroszlán vadászatok, szuper árakon! 17 500 $ Az ár tartalmaz 5 vadásznapot, 1 érett gyönyörű sörényű hím oroszlánt

 

-- Rinocérosz vadászatok! 32 000 $-tól.  Rinocérosz 20" szarvú 40 000 $. Az ár tartalmaz 5 vadásznapot, 1 db. 20" szarvú Rinocéroszt

 

 Mozambik                                                                                                                                                         Zambézi deltában 225 000 ha vadászterület és Észak Mozambikban a Niassa koncesszióval határos 400 000 ha-os kiváló terület áll vendégeink rendelkezésére.

Bivaly vadászatok, magas a trófea és a szolgáltatás minősége. Siker 99,9 %                     

Az ár tartalmazza:                                                                                                                                                          --- 7 vadásznap, (9 nap) 1 bivaly, vadász és fegyver engedély, közösségi adó, és Áfa   13 310 US$                    

-- 10 vadásznap, (12 nap) 1 Bivaly, vadász és fegyver engedély, közösségi adó, és Áfa  14 860 US$                                               Egyéb elejthetõ vadfajok, Krokodil, Víziló, Sable, Nyala, Víziantilop, Nádi antilop, Bozóti antilop, Bozóti disznó, Varacskos, Kék és Vörös duiker, Suni, Oribi stb.

Klasszikus Veszélyes vad szafarik ára:

1, Elefánt és plains game szafari  14 nap                              22 000 US$

2, Oroszlán, leopárd, bivaly és plains game szafari 18 nap  50 000 US$

3, Oroszlán, bivaly és plains game szafari 15 nap                 40 000 US$

4, Leopárd, bivaly és plains game szafari  14 nap                 18 000 US$

A szafari díj tartalmazza: a jelzet 14, 15 vagy 18 vadásznapot, érkező és elutazó napot, vadász és fegyver engedélyt, közösségi adót, 17% Áfa a szállásdíjon, repülőtéri fogadás segítség és a szokásos szolgáltatásokat.

Ha a vadász a 2-4 pont közül választ szafarit és közben lát neki tetsző elefántot, elejtheti és ebben az esetben csak az elefánt teljes trófea díját fizeti pluszban. Nagy agyarú elefántra számíthat Észak Mozambikban.

 

 Namíbia, veszélyes vad vadászatok!

Caprivi sávban az elefántra reális esély 50-65 lbs agyar, de minden évben terítékre kerül 65 lb -nél nagyobb elefánt bika is. Koros bivalyok nagy pajzzsal és jó terpesztéssel 40"<.                                                                                         Krokodil és víziló vadászatok.                                                                                                                                         Partnerünk három vadász blokkal rendelkezik, mindegyik terület más időpontban ideális.                                         Idős, vagy nehezen mozgó vadásztársakkal is meglövetjük az elefántot.

-- 14 vadásznap, 1 Exportálható elefánt bika csomagára, minden költséget tartalmaz.  49.500 US$        

-- 10 vadásznap, 1 Nem exportálható elefánt csomagára, minden költséget tartalmaz  18,500 US$

 

 Észak Kamerun vadászat szavannai vadfajokra. Lord Derby Eland, Oroszlán, Elefánt, Víziló, Nyugati szavanna bivaly, Roan és + még 11 faj.

Ha nem jut jó lövési esélyhez a vadász a preferált Lord Derby Elandra, kap egy ingyen szafarit.

2014. feb. végén márc. elején két vadászvendégünk 1 db 132 cm-es és 1 db 122 cm-es Lord Derby Elandot, + 1-1 Roant és 4-4 antilopot és Vörös Folyami Disznót ejtett el 6 vadásznap alatt.

 Dél Kamerun az esőerdõben, kiváló vadászterületen Erdei Elefánt, Bongo, Sitatunga, Vörös Bivaly, Óriás Erdei Disznó, Sárga hátú Duiker stb vadászatok. 

Kamerun politikailag stabil, teljesen biztonságos, csodaszép ország. Itt még megtapasztalhatja az ősi Afrikát.

               Speciális ajánlatokat, csomag ajánlatokat nézze meg az Akcióknál és az Árlistáknál!

                      
Az legyen a vadász nemes törekvése, hogy a vadat óvja, kímélje, és védje.
Vadásszék mint törvény s-szokás kívánja, teremtményeiben a teremtőt áldja.ˮ
(RIESENTHAL)

Üdvözlöm az Afrika vadászat után érdeklődõket!

Gyócsos Ferenc vagyok, a fekete kontinens szerelmese. A Kunság Tours utazási irodánál dolgozom, Afrika szakértőként vadász és fotószafarik szervezőjeként.

Gyermekkoromban, a nagy felfedezők könyveit bújva, Afrika kutatónak készültem. Nagyapámmal 8 éves korom óta rendszeresen jártam a vadászatokra, az ereimben vadászvér csordogál. Inkább zúg, mint a Mosi-oa-Tunya*.
Hivatásos vadászként 19 évet, a Pilisi Petőfi Vt-nél dolgoztam. 1997. Nov. 13-án a spirituális képességekkel rendelkezõ feleségemmel együtt, /egyszerűbben, boszorkány feleségemmel/ léptem elõször Afrika földjére Namíbiában. Aki elkapja az „Afrikánusz-Afrikánusz vírust,” az ki nem gyógyul belõle, a szíve húzza vissza Afrikába amíg csak él. Ez ideig a legtöbb idõt Namíbiában töltöttem, és ezt az úti célt ajánlom, Dél-Afrikával együtt, kedves vendégeinknek, az elsõ afrikai szafarinak. Aki a Kittenberger Kálmán és Széchenyi Zsigmond könyveibõl ismert klasszikus Afrikai szafarikat szeretné meg tapasztalni és a Nagy 5 közül, szeretne néhány veszélyes vadat elejteni, az jöjjön el velem Namíbiába a Caprivi régióba, Mozambikba, Tanzániába, Kamerunba, vagy Zimbabwéba. Guineában három szezont, (3x6 hónapot) mint hivatásos vadász tevékenykedtem, az amerikai Sports affield vadász magazin is írt a vadász sikereimrõl. Számomra a következõ kihívást jelentõ ország a Közép-afrikai Köztársaság, Central Afrikan Republik, CAR. CAR-ban a 100 évvel ezelõtti igazi Afrikát ismerheti meg. A vadászterületek hatalmasak, falvak alig találhatók a területeken. Itt vadászhat a Lord Derbi Elandra, a Bongóra, Erdei Sitatungára, Óriás Erdei Disznóra, CAR Szavanna Bivalyra. Kiváló partnereket ismertem meg az elmúlt évek alatt Afrika több országában, ahová szervezzük a vadászatokat, fotó szafarikat, a Szibériai Magyar Vadásztató Kft-vel.

*/A Mosi-oa-Tunya a Viktória vízesés neve a helyi törzsi nyelven, jelentése Füstölgõ mennydörgés /

Hitvallásom a vadvilág megõrzése, természet védelme a vadászaton keresztül. Meggyõzõdésem, amíg lesznek vadászok, akik komoly összegeket fordítanak a vadászataikra és az ebbõl befolyó bevétel egy részét a vadvédelemre, oktatásra, a falvakban kutak fúrására, utak javítására fordítják, fenn marad a vadvilág. A fejlõdõ országok képtelenek állami pénzeken komoly természetvédelmet folytatni. Ha a vadászati bevételek egy részét állami vadõrök foglalkoztatására fordítják, a vadász és természetvédelmi területeket komoly kontrol alatt tartják, fent marad a vadvilág. Ha a helyi közösség meg tapasztalja, hogy egy Bivaly trófea értéke a hús értékének a sokszorosát éri és ebbõl a bevételbõl õk is részesednek, le csökken az orvvadászat. Tudom a bivalynak mindegy, hogy a bérvadász fegyverétõl múlik e ki, vagy a helyiek elöltöltõs puskájától. De nem mindegy a vadállomány szempontjából, hogy hogyan hasznosítjuk a természeti erõforrásokat, és megóvjuk-e az emberek, az állatok életterét, környezetét.                                                                                                   Vadászüdvözlet az érdeklõdõknek, minden régi és új vendégünknek.

Tanulmányozza vadászati honlapunkat, www.afrikavadaszat.hu Ha bõvebb információt szeretne lépjen kapcsolatba velünk.

A turisztikai honlapunkon www.kunsagtours.hu sok egzotikus turista programot talál, sok akciós ajánlattal!

Gyócsos Ferenc
Szenvedélyem a szolgáltatás


-

© 2017 Minden jog fenntartva!